Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men för dig grönt ljus

Allting faller
och våra rynkor
är en tjusning
kombinerat med
skrattgropar

Allting faller
men morgonstånd
har
sin egen vilja

Rustningar rostar ikapp
med
säsongens
senaste
mobiltelefon

Men håll i soffan
älskling
nu kommer
jag
i dig
bakifrån
med rävar bakom öronen

Slår ifrån mig
höjda ögonlock
och
maktgalna
odiplomerade
poliser

Rött ljus
för dom




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-19 21:32



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Vet verkligen inte, om jag förstår allt. Men nånstans är den väldigt bra och tilltalande i alla fall.
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan