Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diska

Gudars skymmning
djävulars gryning
ständig kamp mellan gott och ont
och vems
tur är
det att
diska !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 344 gånger
Publicerad 2005-11-01 13:02



Bookmark and Share


  Myself
i love my Siemens.....enjoy the world of machines.
2005-11-01

  Jessi
Hata, hata, hata att diska!!
2005-11-01

    Bodil Sandberg
Ja här hos oss är det oftast jag som diskar utom den gånger som min man lite generöst puffar undan mig och tar över...en rolig liten dikt ....
2005-11-01

  Per Rydberg
*ler*Så mycket humor och din lek med det stora och det lilla, jag gillar den!
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan