Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror att uttrycket körd kommer ifrån kört till skogs=där tippa man av det man inte vill ha


tandlös vs löständer

Va falls
har jag blivit gammal och sur?

Jag kan inte titta på tv för jag blir så äcklad av alla "Gör om" program
Jag kan inte gå på stan för jag blir så äcklad av konsumption
Jag kan inte prata med folk för jag blir så äcklad av deras egocentrism

Om jag får säga det själv så tror jag att jag är körd




Fri vers av anilja
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-19 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anilja