Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hissnande känslor

han säger att det är slut mellan oss
och jag åker ner

han säger att han tycker om mig
och jag åker upp

han säger att han inte är kär i mig
och jag åker ner

han säger att han saknar mig
och jag åker lite upp

han säger att det är skönt att vara själv
och jag åker längre ner

han säger att han vill träffa mig
och jag åker upp






som ett liv i en hiss

utan att få gå av och göra något på någon våning
eller gå ut genom dörren längs ner

han vet inte vad han gör

nej

i en hiss har jag varit i två veckor




Fri vers av anilja
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-24 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anilja