Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strävan efter att bli något

Jag höjer mig själv till skyarna
bara för att jag vill finna en mening med det jag gör
Jag slås ned av fascination
över dina mästerverk
Det du gör känns mer betydelsfullt
och det jag gör så banalt
Visst finns det alltid någon bättre
men är min strävan förgäves
att finna min egen väg




Fri vers av Carolina Dahlberg
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-20 04:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carolina Dahlberg
Carolina Dahlberg