Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stegen

Jag står i ett bottenlöst hål.
Undrande, frågande, ovetande om allting.
Jag söker, vill komma upp till ytan.
Så jag bygger en stege och klättrar.
Jag ser mig skräckslaget om, håller krampaktigt fast.
Rädd för att trilla ner, i intet.
Det kanske inte är viktigt att komma fram
utan det viktiga är vägen dit.
Hur möter jag farorna, Hur möter jag mig själv?
I min illussion.




Prosa av Carolina Dahlberg
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-07 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carolina Dahlberg
Carolina Dahlberg