Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright@Tinnah


Jag hatar och älskar på samma gång.

Den vita färgen bländar mig, kylan tar över min kropp.
Isen stelnar på kläderna, lockar bildas i mitt hår.
Kinderna blir röda, jag skakar av kylan.
Näsan börjar rinna, och jag börjar frysa.
Det knastrar under fötterna, jag skakar om händerna.
Mina läppar är blåa och jag börjar ångra.
Varför var jag tvungen, att gå ut i snön?
Kunde jag inte bara, stanna inomhus?
Väl inne i det värma huset, tittar jag ut i fönstret,
ser snön glittra mot mig och jag skakar på huvudet.
Snön är upp till knäna och jag fryser snart ihjäl,
men jag vet att imorgon, kommer jag springa ut dit igen.




Fri vers av sathina
Läst 162 gånger
Publicerad 2010-02-20 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sathina
sathina