Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright@Tinnah


Alkohol VS Mig

Där satt jag med pennan redo i min hand
Redo att sprida bläck i pappret jag lagt fram
Som skulle forma de ord
Jag visste du aldrig skulle förstå

Rädd för att orden tillsammans ska säga fel
Inleder jag med ett 'Jag älskar dig'
Rädd för att orden som skrivs kommer ångras
Byter jag snabbt till en blyerts penna
Djupa andetag lugna ner mitt uppstimmade sinne
Ord efter ord skapar meningarna
Som en dag ska försöka förklara för dig
Berätta min historia
Som ingen annan har hört

Att veta att du en dag kommer försvinna
Plågar mitt hjärta
Att veta att jag kommer på andra plats för dig
Känns inte bättre
Men att tävla mot alkoholen
Är som att fånga vinden
Åka till solen
Eller rent av leva utan syre
Det är en tävling med bara en vinnare

Men jag stannar kvar
Jag är optimistisk
Även ifall mina chanser är små
Ger jag inte upp i första taget




Fri vers av sathina
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-23 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sathina
sathina