Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt...

Plötsligt slår det mig, utan förvarning.
Där sitter jag och skriver lika snabbt som blixten utan har förstått hur jag startade.
Det är som att svara på en fråga för mig, jag hittar aldrig det riktiga svaret och istället pratar jag på tills det tillslut känns rätt. Men har frågor verkligen rätta svar?
För det känns som att hålla i en cirkel och förvänta mig en ände.




Fri vers av sathina
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-20 16:12



Bookmark and Share


  filosofian
Precis, det finns så många svar på frågor men man får för sig att det bara finns ett rätt. Det är klurigt..
2011-03-20

  Larz Gustafsson VIP
En rundskrivelse och ett cirkelresonemang, således.
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

sathina
sathina