Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

repris




Min frälsning ~ utan religion




N
är jag fann mitt

 



innersta ljus

 

livets ljus

 

då var det ingen religion

 

inblandad

 

möjligtvis en Gud

 

jag vet inte

 

när jag fann den oehörda styrka

 

så var det inte i någon moské eller kyrka

 

utan det var jag som föddes på nytt

 

långt bortom alla "heliga skrifter" och dogmer

 

regler och förordningar gällande frälsningen


smekningarna sanningarna upproret musiken dikterna och naturen

 

var vår enda religion

 

när det heliga pulserade

 

och strömmade

 

genom våra vackra väsen

 

och vi lät det bara hända

 

i en blixtrande direktkontakt

 

med den (åter)skapande kärleken.

 

 





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-20 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP