Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma händer kupar för att dölja vattenfall av salt

Stjärnorna brinner
önskningar faller
svarta
till marken

Dom som
har silversked
i munnen
ler
sitt bredaste
leende

På andra sidan
verkligheten
blöder asfalten
ikapp
med trötta
fotsteg

Det finns
två sidor av myntet
och
sen finns det dom
som aldrig
får hålla hoppet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-21 17:53



Bookmark and Share


  Piann VIP
Så sant. Denna dikt säger verkligen hur samhället är uppdelat.
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan