Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLOW

Sagt
är sagt

Gjort
är inte
hjort

Lusten är
det enda
som föder
liv

och under ytan
blåser
någon
bubblor




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-21 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan