Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heal

Hurt in Soul and Heart

Drain the Blood from my Body

Rip my Heart out

Tear my Soul apart

 

Love me Crush me

Feel me Kill me

 

Unleash the Animal

Seal the Pain

Break the Bones in my Body

Cure the Disease I suffer

 

Love me Crush me

Feel me Heal me




Fri vers av Elshi
Läst 312 gånger
Publicerad 2010-02-22 00:25



Bookmark and Share


  kärleks ängel
underbar!
2010-02-26

  sockerspöket
Denna hade en rytm som var helt underbar, och ordvalen målade bilder i mitt sinne. Vackert sorgsenmörka med toner av ljus.

Kul att se dig här igen!
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Elshi
Elshi