Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur det blev fel

Brinnande tårar rinner ner för hennes kind
Sätter i brand trädgårdens Lind

Vem hade kunnat ana
Vem hade kunnat se
hur det trots allt blev fel

Känslorna brinner som aldrig förr
Som rädda för att stänga en dörr

Vem hade kunnat veta
Vem hade kunnat se
hur allt trots det blev fel

Kan inte släcka Lindens eld
Med rök runtomkring som ett täckande tält

Vem hade kunnat förstå
Vem hade kunnat se
att det var vårat fel så som det blev

Nu är de borta, mardrömmarna om eldens Lind
Och tårarna på hennes kind

Vem hade kunnat se
Vem hade kunnat förstå
att det krävdes så mycket för att få smärtan att gå




Bunden vers (Rim) av Elshi
Läst 432 gånger
Publicerad 2014-02-26 22:16



Bookmark and Share


  sockerspöket
Åh vad fin! Tycker mycket om rytmen och rimmen. Väldigt bra skrivet!
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Elshi
Elshi