Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Staty av Lugn

Trodde aldrig att det kunde hända mig
Trodde aldrig att jag kunde bli sårad så där
Jag är lugn
En perfekt staty av likgiltighet
Inget vidrör mig
Kom se hur jag verkligen är

Som brinnande skott river i mitt hjärta
En vild storm inuti
Svek och rädsla
Som en rasande storm inom mig
Kom rädda mig med bränsle till elden




Fri vers av Elshi
Läst 269 gånger
Publicerad 2014-10-28 12:02



Bookmark and Share


  Proton
Det är först när jag står där
Då känslorna kokar

Jag tänker pulled pork
Fast på mina känslor
Kryddad med ensamhet och sorg

Om jag bara kokar länge nog
Så kanske de faller sönder
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Elshi
Elshi