Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Were Real

My heart crumbles into pieces

Shattering like glas

Tear it apart bit by bit

Smash it

Break it

Cross it

I don't care


Just want to know you were real

  to know you weren't a dream




Fri vers av Elshi
Läst 301 gånger
Publicerad 2010-02-22 00:28



Bookmark and Share


  sockerspöket
du skriver så bra!! :)
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Elshi
Elshi