Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
John Keats dikter har en speciell plats i mitt hjärta just nu.


Jag knarkar John Keats

Jag knarkar John Keats dikter
Och förundras över
kärleken,ungdomen,skönheten
han skrev om
Jag förstår varför han blev
en av Englands största..
och han förtjänade det så väl...

Jag önskar jag kunde sätta ord på känslor
precis på samma sätt som Keats gjorde




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 772 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-22 14:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för tipset, styr nu kosan mot bibblan :-)
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta