Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright@Tinnah


Nästan som en psykolog

Jag lyssnar och känslorna samlas.
Du beskriver så bra,
så sammanfattat och enkelt.
Jag skrattar och gråter, på samma gång.
Det är som att du beskrev mitt liv.
Du vet inte vem jag är,
och jag vet egentligen ingenting om dig.
Jag bara klickar på en knapp,
en knapp som heter Play.
Att musik kan beskriva så väl...
Att musiken kan vara som en psykolog..




Fri vers av sathina
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-22 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sathina
sathina