Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I solen lever alla sina fågeldrömmar


Det finns dagar då luften rör sig
som en svävande flyktrymd
i samma takt som den franska elegansen
och alldeles bredvid oss
som om vi är ett litet steg ifrån
att lyssna tillräckligt försiktigt

Berätta
din röst mättar mig aldrig
puss, du är vacker, kan vi ses?
Jag skulle anlägga bränder,
hör du det
allting i lågor för din värmes skull

Hur kan jag berätta att du var min hemstadsfantasi
då en blodvåg värmde dina ögon
och du såg på mig med en blick av vattenånga
som fyllde varje tomrum
med en hjärtlös hjälplöshet

Du svävar i framtid, livstid, alltid




Fri vers av Anaa
Läst 465 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-02-22 23:39



Bookmark and Share


  poetlinan
Underbart skrivet! Imponerad!
2010-02-23

    tehdog
Du bakar och bäddar in mitt huvud i en atmosfär som jag bara kan förnimma, försöker därför läsa tillräckligt försiktigt; sedan ser jag röda ögon som går upp i rök och fyller samma atmosfär som alltid finns här men aldrig riktigt alltid. Känslan Anna, känslan! Jag står på knä för känslan! Det vibrerar lika mycket som vingslagen i rubriken, åååååååååååååååååååh
2010-02-22

  Patrik Englund VIP
hahaha den här, den här!


titeln, fågeldrömmar, hemstadsfantasi, hjärtlös hopplöshet och bara hela jävla dikten.
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Anaa
Anaa