Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paljetterna

Någon att se upp till
Någon att vara som
Någon som är som du

DEM SKRIKER! efter uppmärksamhet
med stora kukar
i munnen
Dem prostituerar sig
Någon har skjutit in
ett falskt leende
i ansiktet på dem
dem slickar sig om munnen och trycker dit det
för att det ska hålla sig kvar
för att det inte
ska lossna

I drömmen
blir vi
som dem





Fri vers av Mister_Mister
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-23 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mister_Mister