Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den långhåriga unga killen


Något som man inte vet om?
Något i det undermedvetna?
Något i det dolda rummet?

En överraskningsfest kanske?
I det dolda rummet?
I den medvetna världen?
På vår planet?

I det där rummet

Ett avskyvärt skratt
En äcklig räls
Ihop med några vidriga gaddar
blottar sig
Hela han börjar plötsligt drypa av fett
Hela rummet fylls av svettlukten.

Då ville jag inte höra mer
Jag sköt upp den immiga glasdörren
och gick ut.











Fri vers av Mister_Mister
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-23 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mister_Mister