Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright@Tinnah


Siffror.

1,2,3,4,5,6,7,8,9.
Siffror.
Att dom kan förändar något så mycket.
Från 1-17, är du ett liten barn.
Sen plötsligt ska du bli vuxen.
Du ska skaffa jobb och lägenhet.
Klara dig själv.
Kan inte sitta hemma och låta mamma och pappa göra det.
Det är konstig hur siffror kan ändra något.
Det är ju bara siffror?
1,18,21,45,60 ...
Siffror.




Fri vers av sathina
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-23 09:58



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
Siffror ja, ett mysterium för vissa :). Underhållande text!
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

sathina
sathina