Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se mot stjärnhimmeln

Om du finner en stjärna

eller hittar planet

där du sitter och skådar från jorden

då försvinner din hjärna

till en evighet

dit du drömmer att en gång få vara,

och det växer en kärna

ut från din ensamhet

som ej kan beskrivas med orden,

trots du ville det gärna

och den enda som vet

det är du och endast du bara.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-23 18:02



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Mmmm, jag tänker på nirvana.... Fin text som inspirerar till eftertanke.
2010-02-24

  Carola Jeryd
Precis så!
Jag känner exakt vad du menar.
Blir glad i hela mig - tack!
Kramiz
2010-02-23

  Mr Lindemann VIP
Bra förmedlat

lite lagom djupt
en tisdagskväll som denna
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick