Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duger jag?

Duger jag som jag är för dig?
Skulle du ta hand om mitt hjärta
om jag räckte fram det blödande till dig?
Snälla,tänk på vad du frågar
Jag kan aldrig säga nej
Är det för att jag är så snäll?
Dumsnäll...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-23 19:33



Bookmark and Share


  anita VIP
Du fick in känsla i dikten och djupet så mycket bra skriven.
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta