Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du någonsin känt att du vill att någon ska visa dig världen ifrån dens synvinkel?


Jag ber dig, visa mig världen

Jag ber dig
ta min hand
visa mig världen
(och för guds skull släpp inte taget)

Jag lovar
jag tänker inte tveka
vägra
och försöka fly
(allt jag vill är att vara med dig)

Om du tar dig tid
lovar jag att visa dig allt
(allt det som jag gömmer inom mig)




Fri vers av Buffz
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-24 22:52



Bookmark and Share


    Örnhjärta - Björnhjärta
det var generöst vackert
och innerligt
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Buffz
Buffz