Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trots sorgen som blev resultatet efter honom är det bäst att le och gå vidare med sitt liv.


Döda pojkar ber inte om ursäkt

Inga ursäkter i världen
kan få mig att förlåta
för det var ett djupt svek
som gjorde ett märke i själen
Men du kan vara lugn
du är redan död för mig

Tårarna är borta och glömda
mina känslor likaså
För du är död vännen
kan du inte se det på runorna?

Döda pojkar ber inte om ursäkt
de har redan slutat existera
Så försök inte ens be om ursäkt
Nej säg inte ett ljud.




Fri vers av Buffz
Läst 448 gånger
Publicerad 2007-12-13 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Buffz
Buffz