Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slägga (sporten) vinter OS är gay

jag vill va dina tårar
jag vill förstöra ditt smink

det finns ingen ful vinkel för att ögon är inte kameralinser och 2 sekunder är oändligt vackrare än ett ögonblick för att solen är det ända naturliga och rätta ljuset och luggen och skuggor kan täcka ditt ansikte för att vi ser fortfarande vem du är och att du inte behöver gömma dig medvetet och skylla på hundradelar och lampor och teknik.

vi är människor, det är en sak jag skulle vilja lära mig att förklara.
man räddar världen människa för människa, allt annat är politik eller övertalningsförsök och då blir det en definitions debatt som aldrig kommer att sluta.
men okej, det finns hemska saker överalltruntomkring och det ända man kan göra är att springa allt vi man kan mot nånting som känns bättre..eller som en målare eller musiker, försöka skapa nåt konkret och verkligt av en dröm. det konkreta kommer att va det som räddar oss. vi kan inte drömma om revolutioner och skrika efter förändring om vi inte vet vad som ska ändras. jag tror inte att någon ledare kan va ärlig för att vi litar inte på ärliga människor. så gå med era röda flaggor och sjung sånger som var skrivna på andra språk. ni kan drömma om paris, det som färgade gatorna röda var blod. en revolution är som att skära av ena handen och hoppas på att det växer ut en finare. jag vill inte åstadkomma mer smärta, det finns tillräckligt. jag vill rädda mig själv. det är det enda sättet.
oj hur kom jag hit?

jag tillåter inte mig själv men jag upptäcker rädslan när jag saknar det vita
jag har till och med kanske stängt av det funktionen (det skulle va ganska duktigt för att vara mig).
men jag ska försöka att inte ljuga (kalla det va ni vill) det är det snällaste man kan göra för sig själv och alla andra också. ärlighet är det enda jag skulle predika. men känslorna är extrema när dom smyger sig på och jag känner inte av minnen så bra som jag borde så om nån ska akta sig så är det jag. men jag har ett mål, en plan som är för verkligen för att kalla en dröm, jag är väldigt glad, stolt och tacksam, det känns asbra. godnatt godmorgon.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Like a Cat
Läst 207 gånger
Publicerad 2010-02-25 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Like a Cat