Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

näst sista avsnittet på första säsongen

jag drömde att hon var tvåa. namn eh. jag kollade på hennes, hon var väldigt extremt sminkad, det såg ut som ett star trek konvent. ibland var hennes ögon små och sken och hennes hud var brun och knottrig. på andra kort var huden nästan silvrig och ögonen var stora och medvetet tomma. hon var utanför allt.
sen var det några bilder som var mer naturliga, hon såg ganska ful ut, jag vet inte om det var sminket eller om hon hade varit på semester nånstans. och jag vet inte vart det där fula leendet kom ifrån heller.
på en bild så hade nån kommenterat ”man ser din rumpa!” fast det gjorde man inte, eller lite kanske.
det hela gjorde mig sorgsen, och sen skrev jag en rad till henne. detta:
”det som gör mig mest ledsen är att du inte påminner det minsta om personen som jag älskade".




Fri vers (Fri form) av Like a Cat
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-06 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Like a Cat