Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv inte

jag gör dansmusik och skriver ord för att inte bli blöt om fötterna.
"You're too high, add it upp to my beer belly.
Breath smelling breath, get your tongue out of my cheek
before whisper whisper whisper"
influensa. influerad.
av en halv låt och jag känner fortfarande orden, "lite för poppigt för dig kanske".
glad gubbe jag vill gråta. varför bläck? varför jag?
och sluta med allt bra, fint och sorgligt, jag blir ledsen.
anta gärna inte saker om mig dina meningar saknar frågetecken.
utropstecken, titta vilka kläder jag har på mig idag! lalala!?
ta kort på mig själv. okej, du har inte fel, varför jag?
jag hittade den men hon sa inget.

jag hatar dessa kroppar, man kan inte träna eller lära sig något jag vill kunna.
kalla det vad du vill, jag hör inte hemma här.
jag vill bara vara ensam när jag förstår vad ni menar.
hur kan man kalla detta en arm? jävla kram.
det växer blommor på gravstenen och jag vattnar dom med mina tårar.
sten. och varför räcker inte bajs? wow jag är så förvånad. sluta bara, med nåt.

jag vill inte vara dina kolhydrater, kostcirkeln gör mig illamående och jag går av för att spy
vid nån backe vid en väg och skog, ful skog. spyan smakar nåt sött, jag åt ett korvbröd klockan 7.
använd mig inte, det är inte könt. osthyvla mig själv för den där nytvättade känslan.
och tystnad och tystnad och tystnad. den tystnaden som jag saknade äter ihjäl mig
och jag vill kräkas för att slippa huvudvärken. inget är värt det, jag vänder mig var tionde minut men det är alltid lika oskönt och jag somnar inte än på länge och okej.
det är för litet att gråta om och alltid igen. jag ångrar att jag ångrade mig. spelar vad nån roll?
träningsvärk i lår. släng inte alla dom hära stängda dörrarna i mitt ansikte, jag klarar inte av det.
döda gråt i tystnad.




Fri vers av Like a Cat
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-31 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Like a Cat