Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekvation

sitt på min arm och gråt
åt mina solnedgångar
filmrött blir brunt i luft
kemtvätts besök på grund av mig
och förlora klisterfästet.
säg inte säg inte förlåt.
drömmar om ekvatorn
en illustration av problemet.
varmt i mitten, beskriv hur grått.
men jag tror att häckarna är lägre i verkligheten.

det är ute att vara nere så gå och skratta.
nån annanstans?




Fri vers (Fri form) av Like a Cat
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-31 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Like a Cat