Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjuk

Det inre känns mörkt
Svart
Och ont.

Håren reser sig
Av obehag
Ilska
Frustration.

Tankarna svindlar
Av förvirring
Otrygghet
Maktlöshet.

Känslan biter i själen
och gör mig till ett monster jag inte känner
Kroppen gungar
och gör mig åksjuk

Rädd
Ledsen
Ensam

Vill ju bara vara delaktig
Vill känna förtroende
Vill känna mig trygg

Älskad






Fri vers av MissMolly
Läst 594 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-25 10:23



Bookmark and Share


  Svartsilver
en dikt som berör mig. har aldrig lidit av svartsjuka och har svårt att förstå. men nu fick jag en liten inblick.tack.
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

MissMolly