Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen



I drömmen är han här

Han är hennes igen

Hon är hans

Hans läppar känns varma och mjuka

Levande och precis som förr

Hans kyssar får kroppen att vakna

Hans starka armar som omsluter henne

Känslan precis som förr


När hon öppnar ögonen är han borta

Men drömmen räckte för att väcka en längtan




Fri vers av MissMolly
Läst 587 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-28 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissMolly