Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndjuret

You took my shining star.

Idag, är en ny dag.
Igår, ja det var helt enkelt dagen som flög iväg.
Samma dag kommer aldrig tillbaka,
hur mycket du än önskar.

Jag önskar att jag kunde se klart,
vad som kunde komma hända.
Ge mig en plan, vad jag ska göra.
För att göra av med en situation
som jag inte känner igen.

Jag är rädd, inte för mörker, inte för vilda djur.
Jag är rädd, inte för spindlar och inte för hundar.
Jag är rädd för mig själv, rädd för vad jag kan göra.

Förut såg jag mig själv som förståndig.
Det kan jag knappast kalla mig längre.







-Nu är allt försent, åt helvete försent!




Fri vers av isa
Läst 253 gånger
Publicerad 2010-02-25 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isa
isa