Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För oss poeter finns det hopp !

Vi sitter
alla

våra ark

och

När
syndafloden
faller



Flyter
vi iland

med

Hela
alfabetet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 284 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-02-25 19:38



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Spontant log jag i min cyniska värld av ensamhet och ålderdom och tänkte: Din läckra lille fan. All bokstäver på plats. Alla ord rätt insatta. Ett flyt som Klarälven. Och så läckert enkelt elegant. Fem av fem!
2010-02-27

  Mr Lindemann VIP
Ja,det kan tyckas vara enl ösning
på att vilja smyga bort med ett ark för att sedan var där igen
på poeter.se
2010-02-27

  ramlar
haha, smart. gillade detta.
2010-02-27

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja, det är ett under..håller med dig....just nu måste jag vara mitt i floden *S*/B
2010-02-27

  kråkan VIP
så blir d..bestämmer vi nu:)
2010-02-27

  Monika A Mirsch VIP
du sa det - min dröm - det jag alltid önskat mig - super!
2010-02-25

  Feminaz
roligt... med denna kärlek till bokstäver
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan