Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infrusna vårsånger, ge aldrig upp

Den frusna
orkestern
hamrar med sina
isfingrar

översnöade instrument

Till ingen
nytta
kan
tyckas
då även
hatten
där man ska
kasta in pengar
är osynlig
och en kopp varm kaffe
vid närmsta
cafè
skulle sitta
fint

Men dom är ostoppbara
ihärdigare än
violinisterna
på titanic

Dom står
där
tills
även dom försvinner
under
vitt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-25 19:44



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
- allt detta infrusna vansinne - önskar att allt smälter bort - och nu ....
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan