Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försommarkväll

Fingrar runt min midja,
uppknäppt blå sammetsskjorta.
Hennes läppar mot min skuldra

Två bruna ben i fartens fläkt
med skrattet då vi två
är de enda i världen

Är det så hon gör
när hon fyller mina hål?




Fri vers av Markus och dekadensen
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-26 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Markus och dekadensen
Markus och dekadensen