Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
världens sämsta text, inget blir rätt nu - inte ens bokstverna


för några veckor sedan

vad är det ens för dag idag?
ingen skola, inga vänner (just idag),
bara syster med beach house "teen dream",
marlboro i regn med stickat,
tio meter upp i luften,

no achievments men inga tankar utan hopp,
hösten är möjlig men nu är inget det,
jo för idag är det grått, men inte för länge till,
inte för imorgon och för dagen efter det

det är bara början till slutet,
och här sitter jag i mitten den där början,
utan minsta omtanke för någon alls
Allt är glömt men intet förbi,
det finns bakom varje hörn,
påminner en hur det var och hur det är,
förutom där jag sitter nu, i mitt gömställe
där inget kan nå mig

dagen gör en inget speciellt,
den må få saker att vara, men inte för mig,
åtminstone inte entusiastiskt eller ens halvhjärtat,
även fast den borde,
det är bara du som kan få mig se på nytt
det som verkligen finns framför mina ögon

med dina ögon i mina,
inget annat, ingen annan,
här sitter jag nu för vem som helst att se,
vad som händer inuti,
och tillsammans är det du och jag
som kan göra den skillnaden,
just inuti




Fri vers av Markus och dekadensen
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-01 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Markus och dekadensen
Markus och dekadensen