Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är omvänt med oss




1.
när din hud möter mina händer
så är allting så underligt skört
som kunde du gå sönder
om jag älskade dig fel

jag måste vara varlig
med orden, med skratten
med mina fingrar, bara
trevande fråga om lov



2.
din skörhet gör dig stark
som bar du en glasskål
med fasta steg
över farlig mark

min vilja gör mig svag
som bar jag en tung sten
med darrande ben
i kolsvart natt



3.
din tvekan gör dig svag
som ruvar du livet
i ditt hjärtas
oroliga slag

min rädsla gör mig stark
som ruvar jag svaret
i allvaret



4.
allt är omvänt med oss
jag låtsas veta och du
du låtsas tveka
jag tror jag är svag
och du
du tror du är stark
men vi vet båda
att allt också är tvärtom




Fri vers av willex VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-26 16:20



Bookmark and Share


  Feminaz
Finurligt ljuvligt!
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

willex
willex VIP