Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår känsliga Moder Jord.


EN DROPPE




EN DROPPE
En del tankar är klara som som regndroppar
och de försvinner lika fort
Vart tar de vägen när de är förbrukade?
Kan de generera återväxt?
Kan de generera ett ständigt flöde?
KAn det bli en pöl?
Kan det bli en flodvåg?
Kan det bli en tsunami ?




Fri vers av Mona Rydberg
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-26 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Rydberg