Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I SPANIEN LETADE VI EFTER FÄRSK PEPPAR-ROT=RÀBANI RUSTICANO. TILL EN MATLAGNINGSKURS PÅ SVENSKA SKOLAN I TORREVIEJA.


LIVETS KRYDDA



LIVETS KRYDDA.

RABÁNI RUSTICANO
FÄRSK KORIANDER

ÄR DET ORDEN
ELLER MATEN
VI SMAKSÄTTER?




Fri vers av Mona Rydberg
Läst 401 gånger
Publicerad 2010-03-03 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Rydberg