Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KÖP TRE BETALA FÖR TVÅ.


REBAJAS- EXTRA ERBJUDANDE



UNA OFERTA ESPECIAL

SINNESFRID EN MILJON
LIVSGLÄDJE EN MILJON

KONSTEN ATT VARA ENSAM
UTAN ATT KÄNNA
SIG ENSAM, EN MILJON.

KÖP TRE BETALA FÖR TVÅ.




Fri vers av Mona Rydberg
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-03 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Rydberg