Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liggandes på högerarm ser jag på dig från en unik vinkel

Alla poeters
fruktan blir
lätt
till
ett
ruttet
bananskal

Vem ska halka

det då
om inte
sportfånar
som lånar
från stadskassan
ungefär
som
en unge
med
i föreningen
/föräldrar med
rätt
att säga ja
till
allt dom
frågar
och vill
ha /

Men visst
kan kan man tända
eld
på utbrända tomtebloss
för ingen tror på
tomten
längre
och kortvarig
är lyckan

Dränk din kropp
med
alkohol
och antioxidanter

Då blir du
både
bedövad
och måbratidningfin

Skål
poeter
vidvinkelsynen
är
sjukt bra




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-26 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan