Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Den som har Sonen, han har livet, den som inte har Guds Son, har inte livet" JESUS: "Jag är vägen, sanningen och livet" "Detta är hemligheten, att Kristus bor i era hjärtan genom tron"


Människans inre tomhet

har Gud uppfyllt

med Sig själv:


i Kristus

JESUS.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 05:17



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Larz, bättre kan det inte sägas, beskrivas! Tack för den kommentaren! S-E
2010-03-02

  Larz Gustafsson VIP
Objektivt sett, ja.
Men det subjektiviseras först när man tror på det.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld