Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döda ansikten har stela leenden dom som har gått bort vill inte se oss bära igen


Om vi kan lära oss så slipper dom på bår bära oss

Fredsduvor flyger
vingligt
med brinnande vingar

Historien
dränker
solljuset
i mörker

I motljuset
reflekterar vi





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-27 18:02



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Titeln är korrekt och texten är i helhet skitbra.
2010-02-27

  Marlboroman/Hg VIP
Goda rader. Men du måste haft hjärnsläpp när du skrev titeln. De på båren bär inte. Det gör de VID båren.
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan