Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VATTEN,VATTEN ÄR DET REDAN EN LYXVARA?


ETT EGET SPA.




ETT EGET SPA
ÄR DET NÅGOT ATT HA?
ÄR DET NÅGOT,SOM MAN SKA SKÖTA?
KAN MAN FÅ BÖTA?
KAN EN BESIKTNINGSMAN UPPTÄCKA RÖTA?
NEJ,NEJ MEN FÖTTERNA KAN BLI BLÖTA
MAR MEDITERANO KAN DET FÅ HETA
I DAG DET LIGGER NÄSTAN STILL
OCH DU FÅR BADA NÄR DU VILL
ÄGS DET AVNÅGON KARDINAL?
ÄR DET EN "OFERTA ESPCIAL"?
NEJ; MEN DET ÄR INTE LÖNT
ATT GORMA
NÄR HELA HAVET STORMAR.




Fri vers av Mona Rydberg
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-27 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Rydberg