Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DRÖMMAR,SORG och glädje.NATTARBETE.


DAGENS DIKT.





SORGENOCH GLÄDJEN TRÅDER EN DANS,
LIKT EN TORNADO
TAR DE SIG FRAM
UTI KOLSVARTA NATTEN.

NÄR MORGONEN GRYR
HAR DE BLIVIT SAMS
TILLSAMMANS TRÅDER
DE NU LIVETS DANS.




Fri vers av Mona Rydberg
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-27 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Rydberg