Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara karl


Tystnaden i huset
behagligt för sinnet
täckets värme
som mjukaste dun

Fötterna mot golvet
kylan sprider sig
snabbt på med sockor
tassar över golvet

Du sover ännu
lugnet i ditt ansikte
som finaste väv
så vacker att se på

Kaffets ljuvliga arom
sprider sig långsamt
i kökets lilla vrå
muggens hetta bränns

Står vid fönstret
sippar på kaffet
känner lugn och lycka
i kroppens alla vrår

Vänder mig om
ser på staffliet
greppar penseln
glömmer tid och rum

Hör din röst som kallar
yrvaken och varm
kryper ner till kärlek
kyssar och smek

Somnar på din arm
känner din doft
ler i trygg förvissning
om att vi hör ihop

Jag älskar...
varje millimeter...
av hela dig...
- underbara karl





Fri vers av AjBi
Läst 291 gånger
Publicerad 2010-02-28 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi