Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Å genom mig' av stella, inspirerade (orden 'som', 'sådär omedelbara bums' samt 'momangen' har jag lagt till för att texten bättre skall passa formatet)


Kritik på en text (402)







Det har nog
aldrig varit meningen
att man skall

läsa poesi från
och till medan
man bråkar om

vem som skall
ta hand om
disken efter efterrätten

bestående av rabarberkräm
med eller utan
mjölk, tänk bara

hur fel det
skulle kunna låta
om de som

stridande parterna skulle
tvingas uttala sin
kritik på latin

och på rim
jag vet då
en och annan

som skulle komma
av sig direkt
och hellre ställa

sig att diska
som på 'momangen'
just sådär omedelbarabums




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-28 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP