Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vatten blir till vin och poeten skriver


Gud och jag en poetisk resa

Bibeln citerar sitt
jag citerar
mitt

Tex

Djävulska är dom
dagarna
som i solljus
endast
bjuder på
mörker

Nya testamentet
är gammalt nu
och
här kommer ett nytt
citat

Vackra människor
är rynkiga i själen
och därför
måste dom le
hela tiden
för att
lura
kåta
förbipasserande

Gud
vad vi längtar efter vår
( och nu följer nytt
citat)

Fåglarna kvittrar
som om inget hade hänt
och just det skrattar nynazisterna åt

Prästen predikar
och
äter
för mycket varje dag
/ är inte frosseri en dödssynd ? )

Nytt citat

Vi är alla människor
även dom som har glorian som rockring

även dom som
är
vända på
fel håll
och
vill vara spegelvända
enbart för att passa
in

spegeln spricker inte




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-28 18:48



Bookmark and Share


  arja savela
en tänkvärd text av dig. applåd
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan