Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Money money money must be funny

Om jag skulle
få råd

Då skulle jag lyssna


sedlarnas
magiska matta

I kuba skulle
jag röka cigarrer
rullade
mellan kvinnolår

I Usa
skulle jag
klä ut
mig till
musse pigg
och glädja
små barn

I
Spanien
skulle
jag
äta tapas
och vimla runt i rödvinsrus

I
vulkan länder
skulle jag täppa till lavakäften
för evigt

Fast då
skulle nog
Gud
få ha ett finger med i spelen

Pengar
är
trots allt
inte allt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 180 gånger
Publicerad 2010-02-28 19:34



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Fin, men tänk på särskrivning, och så skulle jag nog ändra ordningen på "klä mig ut" till "klä ut mig".
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan